You are here:

Σύμβουλος Βιωσιμότητας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Πελάτης

Συνεργασίες

Έτος Υλοποίησης

2023

Πελάτης

Συνεργασίες

Έτος Υλοποίησης

2023

Untitled design (42)

H Break Even Consulting υποστηρίζει ενεργά την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) στη δέσμευσή της ως προς την ενίσχυση της βιωσιμότητας και στην προσπάθεια της για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος. Ειδικότερα, η Εταιρεία υποστηρίζει την ΕΟΕ στην ορθή εφαρμογή του Σχεδίου Δράσης Μείωσης των Εκπομπών και την υιοθέτηση δράσεων εξοικονόμησης ενέργειας, στην πορεία της προς την αειφορία. Παράλληλα, η Break Even Consulting παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες υποστήριξης της ΕΟΕ με σκοπό την ενίσχυση της βιωσιμότητάς της

 

Περιγραφή

Προκειμένου να καταφέρει η Επιτροπή να μειώσει τον περιβαλλοντικό της αντίκτυπο και τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου που προκύπτουν από τις δραστηριότητές της, έχει καταρτιστεί Σχέδιο Δράσης, το οποίο αποτελείται από 19 εξατομικευμένες δράσεις, οι οποίες εκτείνονται σε τέσσερις τομείς, την κατανάλωση ενέργειας από τη λειτουργία των εγκαταστάσεων, τις μετακινήσεις, την προμήθεια εξοπλισμού και τη διαχείριση των απορριμμάτων. 

Λύση

Η Break Even Consulting υποστηρίζει την Επιτροπή στην εφαρμογή των εν λόγω δράσεων, μέσω υπηρεσιών: 

Παράλληλα,  ως σύμβουλος βιωσιμότητας της Επιτροπής, η Break Even Consulting παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες υποστήριξης της ΕΟΕ με σκοπό την ενίσχυση της βιωσιμότητάς της. Ο στόχος είναι η απόλυτη εναρμόνιση της ΕΟΕ με τις περιβαλλοντικές νομοθεσίες και τις απαιτήσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, καθώς και η ευθυγράμμισή της με την Ολυμπιακή Ατζέντα 2020+5. Η συνεργασία αυτή αποσκοπεί στη διασφάλιση υψηλών προτύπων βιωσιμότητας, τα οποία αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία και τις αξίες της ΕΟΕ.

Δείκτες

0
Έτος Υλοποίησης
0 %
Στόχος μείωσης των εκπομπών έως το 2030
0
Δράσεις μείωσης των εκπομπών
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΜΑΣΤΕ

ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Δείτε όλους τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η Break Even Consulting
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Γίνετε μέλος ενός μεγάλου δικτύου επιχειρήσεων και οργανισμών που εμπιστεύονται την Break Even Consulting

Γίνετε μέλος ενός μεγάλου δικτύου επιχειρήσεων και οργανισμών που εμπιστεύονται τη Break Even Consulting