30 Μαΐου, 2024

Break Even Consulting και Foodbag στην Attica Green Expo: Προωθώντας τη βιωσιμότητα και την καινοτομία

Στο πλαίσιο της έκθεσης Attica Green Expo, η Αντιγόνη Χαριέσσα Βασιλοπούλου, αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας στο άθλημα του  Παρατριάθλου, έδωσε συνέντευξη στο booth της Break-Even Consulting.

Η Αντιγόνη αυτή την περίοδο, προετοιμάζεται εντατικά μαζί με τη συνοδό της Σοφία Μαλτέζου, για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024, με την υποστήριξη της εταιρείας Break-Even Consulting και μοιράστηκε με το κοινό τις εμπειρίες και τις προκλήσεις της ως αθλήτρια. Μάλιστα, στη συνέχεια της ενδιαφέρουσας παρουσίασής της, η Αντιγόνη μίλησε με χαρά και για τη σημαντική πρωτοβουλία της ίδιας και της ομάδας της στον τομέα της μείωσης της σπατάλης τροφίμων, την εφαρμογή Foodbag.

Ειδικότερα, η εφαρμογή προωθεί τη βιωσιμότητα και τη μείωση της σπατάλης τροφίμων, επιτρέποντας σε καταστήματα εστίασης να προσφέρουν τις ποσότητες φρέσκου φαγητού που προβλέπουν ότι θα τους περισσέψουν σε καταναλωτές, με σημαντική έκπτωση. Η καινοτόμος αυτή ιδέα πρόκειται να υποβληθεί στον Διαγωνισμό Καινοτομίας της Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Innovate  East.

Ο συγκεκριμένος Διαγωνισμός, συντονίζεται από την εταιρεία Break-Even Consulting, και αποσκοπεί στη συλλογή καινοτόμων προτάσεων με κοινωνικό αντίκτυπο για την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής.

Πρόκειται, συνεπώς, για ένα σημαντικό έργο κοινωνικού ενδιαφέροντος που στοχεύει, μεταξύ άλλων, στη βελτίωση της καθημερινής ζωής των κατοίκων και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται να στηρίζει τους νέους ανθρώπους, έχοντας ως γνώμονα τη βιωσιμότητα και τα έργα με ουσιαστικό κοινωνικό αντίκτυπο. Η προσπάθειά μας επικεντρώνεται στη δημιουργία ενός καλύτερου περιβάλλοντος για όλους, προάγοντας την ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις τοπικές κοινωνίες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Δείτε όλους τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η Break Even Consulting
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ