Συμμετοχή της Break Even Consulting στην “Ημερίδα Σταδιοδρομίας”

Η Break Εven Consulting ανήκει στις 28 εταιρείες που θα συμμετάσχουν στη διαδικτυακή εκδήλωση σταδιοδρομίας, με τίτλο “Ημερίδα Σταδιοδρομίας” την οποία διοργανώνει το Γραφείο Διασύνδεσης – Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων του ΕΜΠ.

Στην Ημερίδα αυτή, οι συμμετέχοντες φοιτητές και νέοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην πράξη, σε όμορα με αυτούς γνωστικά αντικείμενα και παράλληλα βρίσκονται σε φάση ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Στο πλαίσιο αυτό, στελέχη της Break Even Consulting – θα παρουσιάσουν το προφίλ της εταιρείας, το όραμα και τη στρατηγική της, όπως και τις θέσεις εργασίας που προσφέρει, ανοίγοντας, ταυτόχρονα, ένα κύκλο συζήτησης με τους συμμετέχοντες, προκειμένου οι τελευταίοι να λύσουν τυχόν απορίες.

Αναντίρρητα, δράσεις όπως η “Ημερίδα Διασύνδεσης”, θεωρούνται εξαιρετικής σημασίας για το αναπτυσσόμενο οικοσύστημα γνώσης και παραγωγικής δημιουργίας, στο οποίο και εμείς ως εταιρεία φιλοδοξούμε να συμβάλλουμε.

Επομένως, είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς να έρθουμε σε επαφή με νέες και νέους που -όπως και εμείς- πρόερχονται από την ακαδημαϊκή κοινότητα και ιδιαιτέρως το ΕΜΠ, με κοινό στόχο την εύρωστη διασύνδεση με την παραγωγική, διαδικασία, συμβάλλοντας -μεταξύ άλλων- στην ανάπτυξη των, σχετικών με το θεωρητικό τους υπόβαθρο, δεξιοτήτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *