4 Ιουνίου, 2024

Συνέντευξη του Διευθύνοντος Εταίρου της Break Even Consulting κ. Ευάγγελου Σιώκα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο κ. Ευάγγελος Σιώκας παραχώρησε συνέντευξη στο ΑΠΕ – ΜΠΕ και στην Κέλλυ Κοντογεώργη, στο πλαίσιο της συμμετοχής της Break Even Consulting στην Attica Green Expo.
Ο κ. Σιώκας αναφέρθηκε στη πολυετή στήριξη της εταιρίας στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ένα μεγάλο φάσμα αντικειμένων, μέσω της ωρίμανσης έργων και την σύνδεση των ΟΤΑ με χρηματοδοτικά εργαλεία.
Επίσης, ο κ. Σιώκας αναφέρθηκε στη συμμετοχή σε panel που διενεργήθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης, στο οποίο συμμετείχε και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Καινοτομίας, κ. Σενετάκης. Κατά τη διάρκεια του panel συζητήθηκε η καινοτομία στους ΟΤΑ, καθώς και σε εργαλεία και μηχανισμούς που έχουν αναπτυχθεί και μπορούν να βοηθήσουν τους ΟΤΑ να ενσωματώσουν καινοτόμες ιδέες στις καθημερινές τους λειτουργίες.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο κ. Σιώκας μίλησε για τρία πιλοτικά προγράμματα που αφορούν στην υιοθέτηση καινοτόμων ιδεών από τους ΟΤΑ, στην υποστήριξη της καινοτομίας στις υφιστάμενες επιχειρήσεις του Δήμου Πειραιά και στη σύνδεση των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το Πανεπιστήμιο για την επίλυση προβλημάτων.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Δείτε όλους τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η Break Even Consulting
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ