23 Μαΐου, 2024

Η Break Even Consulting χορηγός για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Attica Green Expo

Η Break Even Consulting ανακοινώνει με χαρά τη συμμετοχή της για τρίτη χρονιά, στο μεγαλύτερο eco meet της χώρας, την ετήσια έκθεση της Attica Green Expo, που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Ως ασημένιος χορηγός, η Break Even Consulting επιδεικνύει τη δέσμευσή της στην καινοτομία και την ανάπτυξη, σεβόμενη το περιβάλλον. Η συμμετοχή στην έκθεση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις στους τομείς της καινοτομίας, της επιχειρηματικότητας, του περιβάλλοντος και της βιωσιμότητας, καθώς και οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η Break Even Consulting θα συμμετέχει ενεργά με τρεις διακεκριμένους ομιλητές.

Ο κ. Ευάγγελος Σιώκας, Διδάκτωρ Μηχανικός ΕΜΠ και Διευθύνων Εταίρος της εταιρείας, θα μιλήσει για την Καινοτομία και Ανάπτυξη των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ), την Παρασκευή 31 Μαϊου στις 15.30.
Η κα Ελένη Μητσέα, Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ και Επικεφαλής του τομέα Στρατηγικού Σχεδιασμού θα συντονίσει panel, στο οποίο θα συμμετέχει και ο CEO της εταιρείας, κ. Κουμπαράκης, το Σάββατο 1η Ιουνίου στις 12.00, στο business stage.

Το περίπτερο της Break Even Consulting θα βρίσκεται πλησίον του κεντρικού χώρου (main stage). Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ομάδα μας, να δουν από κοντά τις καινοτόμες λύσεις μας και να συζητήσουν για τις προοπτικές και τις δυνατότητες συνεργασίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Δείτε όλους τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η Break Even Consulting
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ