4 Ιουνίου, 2024

Σημαντικές Συναντήσεις στο περίπτερο της Break Even Consulting στην Attica Green Expo

Το περίπτερό της Break Even Consulting στην Attica Green Expo ήταν σημείο συνάντησης διαφόρων προσωπικοτήτων και επαγγελματιών που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε ανθρώπους από διάφορους τομείς και επαγγελματικούς κλάδους, προσφέροντας την ευκαιρία να γνωρίσουν τις πρωτοποριακές λύσεις που προωθούμε για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα, την αειφορία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Οι επισκέπτες μας είχαν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τις πρωτοβουλίες μας, να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες και να εμπνευστούν από τις καινοτομίες που παρουσιάσαμε. Η παρουσία κάθε επισκέπτη συνέβαλε στη διαμόρφωση μιας ενθαρρυντικής και δυναμικής ατμόσφαιρας στο περίπτερό μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλουμε να απευθύνουμε στον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Καινοτομίας, κ. Σενετάκη, στον Καθηγητή στην Έδρα της UNESCO για την Πράσινη Καινοτομία και την Κυκλική Οικονομία στο ΕΜΠ, κ. Αραβώση, στον ιδιοκτήτη της Meccanica Group, κ. Δογραματζή, στον CEO της Meccanica Facilities, κ. Χρήστου, στον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Κλεισθένη, κ. Χρηστάκη, στον Πρόεδρο του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, κ. Λέκκα, στον Καθηγητή κ. Τσακανίκα, Διευθυντή του Εργαστηρίου Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας (EBEO), στη σύμβουλο του ΣΔΑΜ, κα Ζαχαριά, στον Γενικό Διευθυντή της Forum Training and Consulting, κ Νικλήτσα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες μας για το ενδιαφέρον και την υποστήριξή τους. Μαζί, θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Δείτε όλους τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η Break Even Consulting
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ