Μία εμπειρία για την καλλιέργεια της δημιουργικότητας και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Σε εργαστήριο καινοτομίας και δημιουργικότητας ανοιχτό στους επιχειρηματίες και τα στελέχη των επιχειρήσεων θα μετατρέπονται οι χώροι του Impact Hub Athens νωρίς το πρωί κάθε δεύτερη Παρασκευή του μήνα για το πρώτο εξάμηνο του 2017, καθώς θα φιλοξενούν το πρόγραμμα σεμιναρίων Artwaykeningsby wellenwide.

Σχεδιασμένα για τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις που θέλουν τις Τέχνες στην καρδιά της επιχειρηματικής δημιουργικότητας, καινοτομίας και ανάπτυξης, τα Artwaykeningsby wellenwide θα πραγματοποιούνται στις 08.00 το πρωί κάθε δεύτερης Παρασκευής του μήνα από εισηγητές που φέρουν τη διττή τεχνογνωσία  του επιχειρείν και της τέχνης.

Με εκκίνηση την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, τα σεμινάρια θα διαρκούν μόλις μία ώρα και θα περιλαμβάνουν εισήγηση για το γιατί οι Τέχνες μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις, και πρακτική για το πώς μπορούν να το κάνουν αυτό. Τα σεμινάρια προσφέρονται δωρεάν και είναι ανοιχτά σε εργαζόμενους, στελέχη και επιχειρηματίες. Ο τίτλος του πρώτου σεμιναρίου είναι No Comfort και διαπραγματεύεται το θέμα της αμηχανίας μέσα στο πλήθος με μεθόδους προσέγγισης δανεισμένες από το Θέατρο.

Η Community Manager του Impact Hub Athens, Έλενα Λάμπρου αναφέρει: «Ως θερμοκοιτίδα της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας το θέμα της αναζήτησης νέων εργαλείων για τη βελτίωση και ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων μάς απασχολεί διαρκώς. Για αυτό και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε τοArtwaykeningsby wellenwide, τον κύκλο του πρώτου ανοιχτού διαλόγου για το στρατηγικό ρόλο που μπορεί να παίξουν οι Τέχνες ως επιλογές και λύσεις για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς».

Info Artwaykeningsby wellenwide

Έναρξη:  Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, 8.00 – 9.00 π.μ. και στη συνέχεια, κάθε δεύτερη Παρασκευής του μήνα

Χώρος διεξαγωγής: Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή – μετρό Μοναστηράκι)

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Impact Hub Athens. Το event στο Facebook. Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν. Απαραίτητη η προεγγραφή μέσω evenbrite.

epixeiro.gr

Comments are closed.