Η Google, η McKinsey και η Rocket Internet ανακοινώνουν τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρηματικότητας

Οι Google, McKinsey και Rocket Internet ανακοίνωσαν τα βραβεία Digital Top 50 (DT50), για να γιορτάσουν την ανεπτυγμένη τεχνολογική σκηνή της Ευρώπης και να επιβραβεύσουν τις πιο πολλά υποσχόμενες τεχνολογικές εταιρείες.

Τα βραβεία DT50 θα αναγνωρίσουν τις πιο πολλά υποσχόμενες Start-ups και Scale-ups, εκείνες που θα είναι οι ηγέτες του αύριο στην Ψηφιακή Αγορά, καθώς επίσης και μία εταιρεία Tech-for-Social-Impact. Το INSEAD θα είναι ακαδημαϊκός συνεργάτης των βραβείων.

Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ανοίξει στο dt50.org. Εταιρείες από την ΕΕ και τις χώρες της EFTA μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις παρακάτω κατηγορίες μέχρι την 1η Οκτωβρίου 2016:

  • Top B2B Start-up
  • Top B2C Start-up
  • Top B2B Scale-up
  • Top B2C Scale-up
  • Tech-for-Social-Impact

Οι νικητές στις κατηγορίες Start-up και Tech-for-Social-Impact θα βραβευτούν με χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ ο καθένας. Επιπλέον, η στήριξη που θα λάβουν οι 5 νικητές θα έχει τη μορφή συμβουλευτικών υπηρεσιών από κορυφαίους επαγγελματίες στο κλάδο τους, συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα και φυσικά, πρόσβαση σε ένα διευρυμένο δίκτυο επαφών συναφούς επαγγελματικής δραστηριότητας.

Μια επιτροπή από ηγετικές προσωπικότητες στο χώρο της τεχνολογίας, των επιχειρήσεων και της ακαδημαϊκής κοινότητας, θα επιλέξει τις 50 καλύτερες tech εταιρείες από όλες τις συμμετοχές. Οι καλύτερες 50 εταιρείες θα προσκληθούν στο “Slush 2016” στο Ελσίνκι για την τελετή απονομής, όπου θα ανακοινωθούν οι τελικοί νικητές κάθε κατηγορίας.

O Torsten Schuppe, Διευθυντής Marketing ΕΜΕΑ, της Google, δηλώνει: «Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα πράγματα στην ψηφιακή τεχνολογία είναι ότι οποιοσδήποτε με μια σπουδαία ιδέα μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δύναμη του internet για να επινοήσει το μέλλον και να παρουσιάσει την επόμενη μεγάλη ανακάλυψη. Αλλά το ταξίδι των επιχειρηματιών είναι δύσκολο. Είναι δύσκολο να ξέρεις από που να ξεκινήσεις και που να βρεις βοήθεια. Θέλουμε να υποστηρίξουμε ακόμα περισσότερους επιχειρηματίες να μεγαλώσουν και να αναπτύξουν τις ιδέες τους σε δραστήριες νέες επιχειρήσεις. Αυτό είναι για όλους».

epixeiro.gr

Comments are closed.