Χαιρετισμός

Αγαπητοί φίλοι,

Στα τέλη του 2014, και εν μέσω της σοβαρότερης οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας μεταπολεμικά, αποφασίσαμε να ιδρύσουμε την εταιρεία μας, έχοντας ως στόχο να απαντήσουμε με τον πλέον εμφατικό τρόπο στο φαινόμενο του brain drain, που αντιμετωπίζει η χώρα.

Έτσι, συστήσαμε μια ετερόκλητη, αλλά πλήρως συμπληρωματική, ομάδα η οποία είναι σε θέση να δώσει λύσεις σε όλο το φάσμα της συμβουλευτικής επιχειρήσεων και των υπηρεσιών μηχανικών.

Η ομάδα μας αποτελείται από νέους Διδάκτορες μηχανικούς,  οικονομολόγους  και πολιτικούς επιστήμονες.

Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τους ανθρώπους της BREAK EVEN, μαζί με τους οποίους προχωράμε στην επίτευξη των στόχων και του οράματός μας.

Η εταιρική κουλτούρα και φιλοσοφία μας βασίζεται σε μία σειρά αξιών και αρχών, στις οποίες παραμένουμε εστιασμένοι. Η ομαδική εργασία, η ακεραιότητα, η καινοτομία και η αμοιβαία εμπιστοσύνη αποτελούν τον θεμέλιο λίθο όλων των δραστηριοτήτων μας.

Η στρατηγική μας εστιάζει στη δημιουργία ενός Ομίλου με δράση σε διαφορετικούς, αλλά νευραλγικούς για την ανάπτυξη της  χώρας, παραγωγικούς τομείς.

Η παρουσία μας στην ελληνική αγορά αποτελεί μία μακροπρόθεσμη προοπτική.

Κεντρικό πυρήνα της στοχοθεσίας μας για την επόμενη πενταετία αποτελεί η διεύρυνση του χαρτοφυλακίου μας και η συνακόλουθη τοποθέτησή μας  σε σημείο αναφοράς στο πλαίσιο μετασχηματισμού του παραγωγικού  μοντέλου που επιχειρεί η χώρα.

Σε μία δύσκολη περίοδο για την ελληνική οικονομία, η BREAK EVEN έχοντας γερά θεμέλια εμπειρίας και τεχνογνωσίας, είναι ο καλύτερος σύμμαχος και αρωγός στην προσπάθεια των επιχειρήσεων για επιβίωση και ευημερία.

 

Με εκτίμηση,

Μάρκος Μαργαρίτης
Διδάκτωρ – Μεταδιδάκτωρ ΕΜΠ
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Comments are closed.